Evenementen

Altijd op de hoogte?

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws en bekendmakingen?

Zin in iets leuks? Beleef Boxtel…

Kenmerkend voor de gemeente Boxtel zijn de prachtige historie, een rijk cultureel erfgoed, bijzondere natuur en een bruisend centrum.

Trekt u graag de wandelschoenen aan, op zoek naar het unieke populierenlandschap? Heeft u zin in een middagje shoppen, boerengolf, een heerlijk diner, straattheater, een bijzonder stepavontuur of een bijzondere voorstelling? Of vaart u liever met de kano rustig over de Dommel?

Ga naar de website van Beleef Boxtel en kijk wat er allemaal te doen is in Boxtel!

Altijd wat te doen!

Wethouder Peter van de Wiel: “Boxtel, Liempde en Lennisheuvel zijn een unieke combinatie in het hart van Het Groene Woud. Boxtel bruist van activiteiten in een prachtig historisch centrum."

"Liempde is een authentiek Brabants dorp met een oergezellig dorpscentrum en het kleine Lennisheuvel ligt gezellig en gemoedelijk tegen de Kampinazoom. Daarnaast biedt het buitengebied een ongeëvenaarde afwisseling in landschappen."

"Bent u natuurliefhebber, houdt u van kunst en cultuur of zoekt u leuke terrasjes en restaurants? Of winkelt u graag in een historische omgeving of geniet u vooral van een breed aanbod aan evenementen? Boxtel heeft iedereen genoeg te bieden. Wij hopen u snel te mogen begroeten!”