Voorbereidingen blauwe zones gestart

03-08-2017

Inmiddels is de gemeente Boxtel gestart met de voorbereidingen op straat voor de invoering van de parkeerschijfzone Centrum/Breukelen Zuid. Er wordt belijning en bebording aangebracht. De parkeerschijfzone gaat per 1 september in. Tot die tijd kunt u parkeren zoals u gewend bent, en kunt u de nieuwe belijning en bebording negeren. 

Na 1 september kunt u in de blauwe zone alleen met uw parkeerschijf parkeren, voor een maximum van 2 uur. Als bewoner of eigenaar van een bedrijf op uw woonadres komt u in aanmerking voor een parkeerontheffing. Deze ontheffingen worden uitgegeven door parkeerbedrijf P1 uit Den Haag. U ontvangt voor 1 september van hen een brief met informatie hoe u deze ontheffing kunt aanvragen. Er is daarna nog voldoende tijd om een parkeerontheffing voor uw auto te regelen.

Heeft u op dit moment een parkeervergunning en woont u in de nieuwe parkeerschijfzone? De gemeente neemt in de komende weken contact met u op over de geldigheid van uw parkeervergunning en de mogelijkheden om een parkeerontheffing te verkrijgen.

Voor meer informatie over de parkeerschijfzone Centrum/Breukelen Zuid en parkeerontheffingen kunt u kijken op www.parkeerserviceboxtel.nl.