Opening webshop GGDReisvaccinaties

05-12-2017

Op dinsdag 5 december 2017 opent de webshop van GGDReisvaccinaties. Dit is een volgende stap in service voor de klanten van de GGD, die op reis gaan. 

In de webshop zijn, naast noodzakelijke producten voor een reis, ook producten te koop die de reis aangenamer maken. De webshop is te bereiken via de website van GGDReisvaccinaties. Op de webshop is het Thuiswinkelwaarborg van toepassing.

Producten in de webshop

De webshop is handig onderverdeeld in thema‚Äôs die voor een reis belangrijk zijn. Zo kunt u bij het thema Muggen en Teken klamboes vinden, maar ook muggenwerende lotion en kleding. Behalve producten om een ongemak op reis, zoals diarree op reis te behandelen zijn er ook kant en klare EHBO-sets te koop. Via de webshop kunt u producten kiezen van verschillende aanbieders. 

Openingsaanbieding

In december kunt u gebruik maken van de openingsaanbieding: 10% korting op een reisgids naar keuze. Een meevaller in de vaak toch al dure decembermaand.

Service voor u

De webshop van GGDReisvaccinaties is de volgende stap in service voor de klant. Eind 2012 ging de website GGDReisvaccinaties live. Hierop kunt u een afspraak maken bij een GGD bij u in de buurt. Om informatie ook op reis te kunnen nalezen lanceerde GGDReisvaccinaties in april 2016 de app GGDReistmee. Handig om tijdens het spreekuur alvast de adviezen vast te leggen. Tijdens de reis handig als er iets gebeurt en u vraagt zich af wat u moet doen.

Met de webshop kunt u zich nog beter voorbereiden op uw reis. 24/7 thuis op de bank. 

GGD: daar kunt u mee op reis!

Meer informatie?

Kijk op www.ggdreisvaccinaties.nl