24 juni Boxtel En Route

21-06-2018

Save the date! Op zondag 24 juni vindt de derde editie van Boxtel En Route plaats. Het evenement vóór en door inwoners. Dit jaar helemaal in het teken van voedsel. We trappen het evenement gezamenlijk af om 11.00 uur bij Indenhof, de boomgaard naast het gemeentehuis.

Stel uw eigen route samen

Ontdek Boxtel, Liempde en Lennisheuvel op een andere manier: bijzondere locaties van voedseltuinen tot brouwerijen en imkers tot jonge boeren openen hun deuren. Met de plattegrond die u downloadt op www.boxtel.nl/enroute stelt u uw eigen route samen. De plattegrond is ook op te halen bij de receptie in het gemeentehuis, ingang Markt.

Kom picknicken en doe mee met Buurtsport

Om 11.00 uur trappen we af bij Indenhof. Vanaf dat moment zijn alle locaties geopend. Ook bent u van harte welkom om van 11.00 tot 13.00 uur te komen picknicken in Indenhof. Neem gezellig een kleedje en zelf wat lekker mee. Meer zin in iets actiefs? Kom dan tussen 15.00 en 17.00 uur naar Indenhof. Buurtsport Boxtel organiseert dan een aantal leuke en sportieve kinderactiviteiten.

Stickerkaart voor de kinderen

Alle kinderen van de basisscholen in Boxtel, Liempde en Lennisheuvel ontvangen een echte Boxtel En Route stickerkaart. Wanneer zij een locatie bezoeken tijdens Boxtel En Route krijgen zij een sticker. Lever de volle kaart vanaf 15.00 uur in bij Indenhof en ontvang een verrassing.

Feestelijke afsluiting

We sluiten Boxtel En Route 2018 graag feestelijk met u af. Vanaf 16.30 uur bent u van harte welkom bij Indenhof.