Wat vindt u van bewonersinitiatieven?

07-06-2018

www.boxtel.nl/ikdoemee: enquête over bewonersinitiatieven

Sinds vorige week staat onze enquête over bewonersinitiatieven in Boxtel online. We hebben al veel waardevolle reacties gekregen en zelfs aanmeldingen van nieuwe initiatieven. Nog niet gereageerd? Op www.boxtel.nl/ikdoemee staat de enquête. Mensen zonder computer of mensen die hulp willen bij het invullen kunnen terecht bij de speciale zuil in de hal van het gemeentehuis. 

In Boxtel, Liempde en Lennisheuvel zijn al 102 bewonersinitiatieven van de grond gekomen. Wij zijn blij met zoveel initiatieven en willen graag dat er nog veel meer bijkomen, want ze maken wonen en leven in Boxtel fijner. Wij leren graag van uw ervaringen, zodat wij bewonersinitiatieven steeds beter kunnen ondersteunen.

Uw inbreng telt!

Als we openstaan voor elkaars ideeën, ambities en initiatieven, is er zoveel meer mogelijk. Heeft u tips of ideeën voor meewerkend boxtel? Wat gaat al goed en wat kan beter? Doe mee aan dit onderzoek en vertel ons wat uw ervaringen en ideeën zijn. Vul de enquête in en help om meewerkend boxtel tot een succes te maken. Het onderzoek duurt gemiddeld 10 minuten. Uw antwoorden worden anoniem verwerkt, tenzij u aan het eind van het onderzoek uw naam bekend wilt maken.