MijnGemeenteDichtbij grijpt net naast prijs INC Awards

14-11-2018

Sinds 1 oktober van dit jaar werkt Nando Liebregts bij MijnGemeenteDichtbij, het samenwerkingsverband van de gemeenten Boxtel en Sint-Michielsgestel. Nando heeft het syndroom van down en heeft een ontzettend grote drive om mee te kunnen doen in een “normale” organisatie. Bij MijnGemeenteDichtbij heeft hij die plek inmiddels gevonden en werkt hij nu al ruim een maand naar volle tevredenheid van de organisatie.

Nominatie MijnGemeenteDichtbij

Dat niet alleen de organisatie tevreden is, maar ook Nando, bleek een aantal weken geleden toen bekend werd dat hij MijnGemeenteDichtbij had genomineerd voor de INC Awards. Nando zelf mocht een van de prijzen uitreiken, maar dit was helaas niet aan zijn eigen organisatie. Helaas hoorde MijnGemeenteDichtbij niet tot de finalisten.

Eerste keer uitreiking INC Awards

De INC Awards zijn dit jaar voor het eerst uitgereikt. Ze zijn een initiatief van ‘Stichting De Upside van Down’ en ‘Stichting Downsyndroom’. De INC Awards is een gala waar organisaties die bijdragen aan de acceptatie van mensen met een verstandelijke beperking een prijs kunnen winnen. Het is een prijs voor organisaties die mensen met een verstandelijke beperking omarmen. Die hun talenten zien en gebruiken. Die inspireren en uitdagen en daarmee mensen mét en zonder beperking motiveren. 

Motivatie om door te gaan

Afgelopen dinsdag 13 november vond de prijsuitreiking tijdens een groot gala in Hotel Huis Ter Duin in Noordwijk plaats. De presentatie van de avond was in handen van Humberto Tan en ook rapper Je Broer maakte zijn opwachting. Voor alle aanwezigen was het een groot feest. MijnGemeenteDichtbij heeft helaas niet gewonnen. Maar niet getreurd, de nominatie alleen al is voldoende motivatie om door te gaan op de ingeslagen weg en er samen met Nando een succes van te maken.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de INC Awards? Kijk eens op www.incawards.nl.