Beeldvormende bijeenkomst gemeenteraad 22 januari 2019

16-01-2019

Op dinsdagavond 22 januari 2019 staat er voor de gemeenteraad een info-/uitwisselingsbijeenkomst op het programma. Deze vindt plaats in Bibliotheek Boxtel (Burgakker 4)

Aanvang van deze avond: 19.30 uur (ontvangst vanaf 19.15 uur).

Informatie-/uitwisselingsbijeenkomst Cultuurverbinder

Op 1 april 2018 is de heer Romijn Conen aangesteld als de eerste cultuurverbinder van Boxtel. het college wil samen met de cultuurverbinder, de bibliotheek, Kunstloc Brabant en u een interactieve beeldvormende avond over het werk en projecten van de Cultuurverbinder in Boxtel organiseren. In het eerste deel van de avond zal de cultuurverbinder u informeren over zijn culturele projecten in Boxtel van de afgelopen 9 maanden. Daaropvolgend gaan we met de heer Romijn Conen, vertegenwoordigers van de verschillende betrokken organisaties, en een ambtenaar van de gemeente Boxtel in gesprek. U kunt daarin vragen stellen, discussiƫren en ideeƫn aanreiken.

Bijwonen bijeenkomst

Deze bijeenkomst is in eerste instantie bedoeld voor raads- en steunfractieleden. Maar ook andere belanghebbenden en inwoners zijn van harte uitgenodigd aan te sluiten. U hoeft zich voor deze bijeenkomst niet aan te melden.

Informatie

Meer informatie over deze avond kunt u vinden op onze website(bijeenkomst 22 januari 2019).

Wilt u meer informatie over deze bijeenkomst? Neem contact op met de griffie. Dat kan telefonisch via (0411) 65 5911 of per email via griffie@boxtel.nl.