Aanmelden voor RSS

Afbeelding RSS

Met RSS kunt u telkens op de hoogte zijn van het laatste artikel/nieuws op www.boxtel.nl. RSS kan interessant voor u zijn vanwege de volgende redenen:

  • Het scheelt u tijd. Via één locatie raadpleegt u meerdere bronnen, u hoeft niet te surfen naar dertig verschillende websites.
  • U wordt altijd geattendeerd op de actualiteiten of nieuwe ontwikkelingen op uw vakgebied. Met behulp van een RSS Reader kunt u automatisch elk nieuw binnengekomen bericht op uw scherm laten verschijnen.
  • U houdt de controle over uw abonnementen. Er is weinig kans op spam, virussen en andere ongewenste content. Een groot voordeel ten opzichte van e-mail.

U kunt zich aanmelden voor de RSS-feed van de gemeente Boxtel via het logo van RSS dat u in de adresbalk ziet. Heeft u Internet Explorer 6 dan moet u aparte software downloaden. Onze website ondersteunt deze functionaliteit in Internet Explorer 6 niet.

Het abonneren op RSS feeds kan in het begin een tijdrovende klus zijn aangezien u een goed gecatagoriseerde basis op moet zetten. Als dat eenmaal klaar is bent u nog nooit zo efficiënt en snel op de hoogte gebracht van al het belangrijke nieuws of nieuwe content om u heen op internet.

Beschikbare feeds

Nieuws RSS feed