Proclaimer

Toegankelijkheid

Gemeentelijke websites moeten voldoen aan niveau 1 van de webrichtlijnen. Dit niveau eist dat iedere gemeente ervoor zorgt dat de website toegankelijk is voor mensen met een functiebeperking, zoals blinden, slechtzienden, doven en mensen met een lichamelijke handicap die gebruik maken van speciale apparatuur om informatie via de computer te kunnen lezen.
Meer over toegankelijkheid

Volg ons via social media!

Op deze website vindt u actuele informatie van de gemeente Boxtel. Maakt u gebruik van social media? Via Facebook en Twitter houden wij u ook op de hoogte van het laatste nieuws. 
Meer over gemeente Boxtel en social media

De gemeente Boxtel is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. U kunt echter geen rechten ontlenen aan de inhoud. De webredactie stelt de website met uiterste zorg samen. Hierbij staat voorop dat de informatie actueel, correct en voor de gebruiker en bezoeker relevant is. Toegankelijkheid, gebruiksvriendelijkheid en het principe ‘zoeken is vinden’ zijn belangrijk. Daarom staan wij open voor opmerkingen of ideeën van uw kant. 

Heeft u suggesties?

Heeft u suggesties of komt u fouten of verouderde informatie tegen? Stuur dan een mail naar communicatie@boxtel.nl. Wij stellen uw reactie bijzonder op prijs. Alle informatie die u ons verstrekt behandelen wij vertrouwelijk.

Privacy

Persoons- of adresgegevens gebruiken wij uitsluitend waarvoor u ze heeft verstrekt. Lees meer hierover in onze privacyverklaring.

Copyright

Alle materialen die getoond worden op deze website (waaronder teksten, foto’s, illustraties, lay-out, buttons e.d.) zijn eigendom van de gemeente Boxtel. Ze vallen onder bescherming van copyright. Citeren is toegestaan met bronvermelding.

Links naar websites van derden

Op deze website staan ook linken naar websites van anderen. De gemeente Boxtel is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze internetsites en ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van een bezoek aan deze internetsites. Lees meer over onze criteria voor het plaatsen van weblinks (45 KB).