Klachten en Bezwaar

Als inwoner van een gemeente, heeft iedereen wel eens contact met de gemeente. Bijvoorbeeld als u naar een inspraakbijeenkomst gaat, het gemeentehuis bezoekt voor het aanvragen van een paspoort of een aanvraag indient voor een vergunning.

We proberen u altijd zo goed mogelijk te helpen. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. Bijvoorbeeld omdat u niet netjes wordt behandeld of omdat uw brief niet op tijd is beantwoord. U kunt dan een klacht indienen. Dit geldt zowel voor burgers als bedrijven.

Klacht over gemeentelijk handelen

Vindt u dat wij u niet juist hebben behandeld aan de balie of zijn wettelijke regels overtreden? Dan kunt u een officiĆ«le klacht indienen.

Niet eens met een besluit

Bent u het niet eens met een besluit van de gemeente over bijvoorbeeld een omgevingsvergunning, uitkering of subsidie? Dan kunt u hiertegen bezwaar maken.

Melding Openbare Ruimte

Heeft u een klacht over onderhoud, zoals straatverlichting die niet werkt, scheve stoeptegels of slecht onderhoud van een plantsoen? Neem dan contact op met de afdeling Openbare Ruimte via telefoonnummer (0411) 65 59 11 of per e-mail via gemeente@boxtel.nl

Buiten openingstijden kunt u voor spoedeisende zaken contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900 88 44 (lokaal tarief).  

Meld defect straatverlichting