Landelijke Opschoondag

Contact

Heeft u vragen over de Landelijke Opschoondag of kunt u het online formulier niet invullen? Neem dan contact op met:

Jolanda van den Aker
T: 0411- 65 59 25
E: zwerfvuilactie@MijnGemeenteDichtbij.nl

Elk jaar wordt in maart door heel Nederland de Landelijke Opschoondag (voorheen zwerfvuilactie) georganiseerd. Ook in 2018 neemt de gemeente Boxtel deel aan deze zwerfvuilactie. Hierbij ruimen inwoners het zwerfafval in de buurt op. Zo zorgen we samen voor een schone buurt en fijne leefomgeving.

Wilt u ook meedoen? U kunt zich opgeven samen met een vereniging of school, maar ook individueel of samen met kinderen.

Wanneer?

De Landelijke Opschoondag is op zaterdag 24 maart 2018 tussen 9.30 en 12.00 uur. We starten bij de gemeentewerf aan de Mijlstraat 45 in Boxtel.

De gemeente zorgt voor handschoenen, afvalgrijpers, veiligheidsvesten en natuurlijk koffie, thee en iets lekkers. Na de actie halen we de gebruikte materialen bij u op.

Deelname met kinderen

Jong geleerd is oud gedaan. Een Opschoondag met kinderen is niet alleen nuttig, maar ook ontzettend leuk. De gemeente Boxtel zorgt ervoor dat de Landelijke Opschoondag kidsproof is. Kinderen zijn dan ook van harte welkom om aan deze zwerfvuilactie mee te helpen.

Bijdrage voor verenigingen

De gemeente Boxtel ondersteunt de deelnemende verenigingen met een kleine financiële bijdrage voor de verenigingskas: volwassenen krijgen €1,00 per uur, kinderen krijgen €0,50 per uur.

Aanmelden

De mogelijkheid tot aanmelden is verstreken.
Heeft u zich al aangemeld? Begin maart ontvangt u meer informatie over het programma.