Trouwambtenaren

De gemeente Boxtel heeft drie buitengewone ambtenaren van de burgerlijke stand. Deze 'trouwambtenaren' houden voltrekken huwelijken en partnerschapsregistraties. Hieronder stellen zij zich kort aan u voor.

Het kan zijn dat u een voorkeur voor één van hen heeft. Wij proberen altijd rekening te houden met uw voorkeur. Mocht de door u gekozen trouwambtenaar om welke reden dan ook niet beschikbaar zijn op uw trouwdag, dan maakt de afdeling Burgerzaken van Boxtel voor u een keuze.

De ambtenaar die uw huwelijk of partnerschapsregistratie gaat voltrekken, neemt ongeveer 10 dagen voor de huwelijksdatum contact met u op om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek. In dit gesprek kunt u de bruiloft doorspreken en eventuele speciale wensen kenbaar maken.

Even voorstellen...

Jetty Luijt

Jetty van Luijt

Mijn naam is Jetty van Luijt. Allereerst trotse moeder en oma. Ik geef al jaren les op basisschool De Hobbendonken en geniet van het omgaan met kinderen en hun ouders. Mooie verhalen vertellen, schrijven en muziek zijn mijn passie. Graag wil ik mijn talenten gebruiken om jullie dag tot een persoonlijk verhaal te maken. Met vooraf een kennismaking. Dan jullie liefde voor elkaar en achtergrond in een notendop samen te vatten als een liefdesverhaal voor jullie en de gasten. Deel uitmaken van een bijzondere dag als “kers op de taart”, dat is mijn grote wens.

Joyce Vermeer

'Mijn naam is Joyce Vermeer. Ik woon in Boxtel en mag sinds 4 jaar huwelijken voltrekken in deze gemeente. In het dagelijks leven ben ik, naast echtgenote, moeder en oma, docente Frans op een middelbare school in Veldhoven. Ik beschouw het nog steeds als een groot voorrecht aanwezig te mogen zijn op een heel belangrijk moment in het leven van twee mensen die ervoor kiezen hun liefde voor elkaar officieel te bevestigen.'

Marjo van Groeningen

Mijn naam is Marjo van Groeningen. Ik ben al ruim 35 jaar gelukkig getrouwd, heb drie kinderen en ben trotse oma van twee kleinkinderen. Als zelfstandig ondernemer run ik met veel plezier een galerie / inlijsterij in de gemeente Boxtel. Als trouwambtenaar is het mijn taak om van jullie trouwplechtigheid een bijzondere en persoonlijke gebeurtenis te maken, om zo bij te dragen aan een van de mooiste dagen van jullie leven. Samen met jullie bespreek ik tijdens een huisbezoek de ceremonie. Hoe 'groot' of 'klein' je ook wilt trouwen, het gaat om jullie wensen, het is tenslotte jullie dag! Het is voor mij dan ook een grote eer om er samen met jullie iets unieks van te maken.

Een 'eigen' trouwambtenaar meebrengen

Het kan zijn dat u uw huwelijk of partnerschapsregistratie graag een heel persoonlijk karakter wilt geven en wilt laten voltrekken door iemand met wie u een speciale band heeft. Bijvoorbeeld een familielid of vriend van u. Ook dat is mogelijk in de gemeente Boxtel.

De door u gewenste trouwambtenaar wordt speciaal benoemd door het College van Burgemeester en Wethouders. Daarna moet er nog een beëdiging plaatsvinden bij de rechtbank in Den Bosch. Hieraan zijn extra kosten verbonden.

Schriftelijk verzoek indienen

Als u kiest voor een ‘eigen’ trouwambtenaar moet u uiterlijk drie maanden voor uw trouwdatum een schriftelijk verzoek indienen bij het College van Burgemeester en Wethouders van Boxtel, Postbus 10.000, 5280 DA Boxtel.