Vrije tijd

Uw activiteit, evenement of arrangement onder de aandacht brengen?

Beleef Boxtel helpt ondernemers, organisaties of stichtingen in gemeente Boxtel op het gebied van promotie voor activiteiten, evenementen en arrangementen. Beleef Boxtel heeft een groot bereik in Boxtel en omgeving. Dit onder meer door de website, facebookpagina, LEDborden en de UITkalender.
Lees hierover meer op de website van Beleef Boxtel City Marketing

In Boxtel is van alles te beleven! Deze centrumgemeente van Het Groene Woud zorgt voor het ultieme natuurgenot. Of u nu komt voor rust en ontspanning in de natuur of liever toch de drukte opzoekt. U beleeft Boxtel in het centrum, Liempde of Lennisheuvel, tijdens een evenement én in de natuur.

Het Groene Woud

Een bijzonder natuurgebied met internationale allure. Samen met partners besteedt Boxtel aandacht aan natuurontwikkeling, duurzame landbouw en groene recreatie. Hiervan plukken inwoners en bezoekers de vruchten. Letterlijk en figuurlijk, want arrangementen bieden ook de mogelijkheid om tijdens een fiets- of wandeltocht een appeltje bij de boer te proeven. Meer over Het Groene Woud.

Fiets- en wandelroutes

Boxtel is een prachtige gemeente om te recreëren tijdens een fiets- of wandeltocht. Een tocht waarbij u aan alle kanten omringd bent door groen in een landelijk gebied. Er lopen diverse fiets- en wandelroutes door onze gemeente. U vindt ze allemaal in het fiets- en wandelroutenetwerk Het Groene Woud. Meer over fietsen en wandelen in en om Boxtel.