Wonen in Boxtel

Boxtel is een van de oudste kernen van Brabant. Dat is niet vreemd voor een gemeente die langs de Dommel ligt. Van oudsher is Boxtel een kruispunt van wegen. Boxtel is gestaag gegroeid en heeft nu 30.000 inwoners. De gemeente bestaat uit de kernen Boxtel, Liempde en Lennisheuvel. De gemeente heeft bijzonder veel onderwijsvoorzieningen verspreid over de drie kernen. 

Wijken en buurten

De gemeente Boxtel bestaat uit de drie kernen Boxtel, Liempde en Lennisheuvel. De gemeente Boxtel is onderverdeeld in acht deelgebieden. Lees meer over de wijken en buurten.

Boxtel Bouwt

De komende tien jaar moet het aantal woningen in Boxtel flink groeien. Zodat iedereen de kans krijgt om een passende woning in Boxtel te vinden. Dat doet de gemeente Boxtel onder de naam ‘Boxtel Bouwt’. Boxtel bouwt de komende jaren ruim 1000 nieuwe woningen. Alle nieuw te bouwen woningen zijn duurzaam en toekomstbestendig. Wij bouwen voor uw toekomst. Met de bouw van onderstaande projecten is Boxtel weer een stap dichterbij het realiseren van uw woonwensen: 

Projecten in uitvoering

Om ervoor te zorgen dat het aangenaam en prettig wonen blijft in Boxtel voeren wij verschillende projecten uit. Bekijk hieronder het werk in uitvoering: