Herinrichting Kalksheuvel

Contact

Rob Werson
r.werson@mijngemeentedichtbij.nl 
(0411) 65 58 18

Rondom het spoor in Boxtel, en dus ook rondom Kalksheuvel, gaat veel veranderen. Over de gevolgen van PHS (Programma Hoogfrequent Spoorvervoer) voor Boxtel kunt u meer lezen op de pagina PHS.

Na verschillende bijeenkomsten zijn buurtbewoners en eigenaren van panden in de buurtschap Kalksheuvel inmiddels betrokken bij de toekomst van de wijk. Er is nauw contact tussen de gemeente en vertegenwoordigers van de buurt om samen een goed proces te draaien. De wensen en behoeften van buurtbewoners en eigenaren zijn hierbij van toegevoegde waarde . 

Inmiddels hebben alle betrokkenen uit de buurtschap de mogelijkheid gehad om hun wensen kenbaar te maken. Deze reacties worden ge├»nventariseerd en gesorteerd. Later bekijken wij samen met buurtvertegenwoordigers welke varianten inpasbaar zijn en welke uitgewerkt worden in een schetsontwerp. Het streven is om dit jaar nog de eerste schetsontwerpen te presenteren aan alle buurtbewoners en pandeigenaren van Kalksheuvel.     

Hoe is het proces tot nu toe gelopen? 

Vragen?

Heeft u vragen over dit project? U kunt contact opnemen met projectleider Rob Werson, r.werson@mijngemeentedichtbij.nl of (0411) 65 58 18.

Het eerste nieuws over de herinrichting Kalksheuvel