Let's Move

Voor de jeugd

Klik om te vergroten

Zorg en overheid bewegen zich in een rap tempo. Daarom hebben de gemeente Boxtel en de Koraal Groep (met locaties in Boxtel voor zorg, welzijn, onderwijs, werk en vrijetijdsbesteding) de handen ineengeslagen.

Samen komen ze in beweging voor de jongeren uit Boxtel en de jongeren die verblijven bij De La Salle (het specialistisch orthopedagogisch behandelcentrum van de Koraal Groep, voor jongeren met een licht verstandelijke beperking, gecombineerd met gedragsproblemen en/of psychiatrische problematiek).

Dit alles speelt zich af binnen een innovatief partnerschap, waarbij veelvuldig wordt samengewerkt met andere partijen: Let’s move!

Eerdere bijeenkomsten

Op donderdag 30 juni 2016 maakten professionals en de jongeren zélf kennis met het verhaal achter Let’s move. Een bijeenkomst vol beweging, actie en inspiratie! Vervolgbijeenkomst was op 10 november 2016 waar het delen van momenten centraal stond! De derde bijeenkomst voor jeugd, ouders, professionals, bestuurders, raadsleden en andere geïnteresseerden was op 23 maart 2017.

Impressieverslag 30 juni 2016
Impressieverslag 10 november 2016 (363 KB)

Meer info over het programma?

Heeft u vragen over het programma? Stuur een e-mail naar communicatie@MijnGemeenteDichtbij.nl.

Het laatste nieuws over jeugdzorg