Werkmakelaar

Maarten Rooyackers is de werkmakelaar voor de gemeenten Boxtel en Haaren. Hij werkt bij WSD en is gedetacheerd bij MijnGemeenteDichtbij, de gemeentelijke organisatie van Boxtel en Sint-Michielsgestel.

Maarten probeert werkzoekenden met een beperking te matchen met werkgevers. Om de kans daarop te vergroten, wil de gemeente Boxtel werkgevers ontzorgen. Maarten denkt dan ook graag mee op allerlei terreinen, variƫrend van het melden van vacatures tot het adviseren / begeleiden van subsidietrajecten voor mensen met een beperking.

Mooie matches

Er zijn al wat mooie matches ontstaan in Boxtel. Zo werken er bij Kringloopwinkel Het GOED mensen met een beperking en zet Milieu Service Brabant (MSD) tien medewerkers in van WSD. Dat gebeurt naar volle tevredenheid van zowel werknemers als werkgevers. Op dit moment wordt nog volop gezocht naar nieuwe matches voor werknemers uit re-integratietrajecten.

Bedrijven: deel vacatures en stel vragen!

De gemeente Boxtel wil dat bedrijven ontdekken wat werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt voor hun kunnen betekenen. Heeft uw bedrijf een vacature? Geef deze dan door aan Maarten of op de vacaturepagina van WSD. Stel ook gerust uw vragen!

Instrumenten om te participeren kunnen gezamenlijk ingezet worden. Maarten kan hier als werkmakelaar breed in meedenken. Kortom: hij brengt vraag en aanbod samen.

Contact

Wilt u vacatures melden of heeft u een vraag? Neem dan contact op met Maarten op een van de volgende manieren: