Actie energiebesparing woningeigenaren

Na een succesvolle eerste actie voor de aanschaf van zonnepanelen dit voorjaar, kunnen woningeigenaren nu meedoen met onze tweede inkoopactie om de energiekosten te verlagen.

Hoe ziet de actie eruit?

Je krijgt als woningeigenaar de mogelijkheid om met een bedrag van 70 euro kleine energiebesparende producten aan te schaffen zoals ledlampen, radiatorfolie en tochtstrippen. Met deze producten verlaag je jouw energierekening en zorg je voor een prettige temperatuur binnen. Je kunt de waardebon ook gebruiken bij het nemen van uitgebreide energiebesparende maatregelen, zoals zonnepanelen en isolatie. De producten kun je aanschaffen bij plaatselijke ondernemers. Alle woningeigenaren hebben in de tweede week van december een brief ontvangen over de actie. Bewaar de brief en de aankoop bon goed. Want beide heb je nodig om jouw aankoopbedrag terug te vragen.

De actie wordt bekostigd uit de Regeling Reductie Energiegebruik (RRE) van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, opgezet om huiseigenaren te helpen energie te besparen.

Of ben je op zoek naar