Brief burgemeester Ronald Van Meygaarden

Beste inwoners van de gemeente Boxtel en het dorp Esch,

Vorige week mochten alle stemgerechtigde inwoners van de gemeente Boxtel en het dorp Esch stemmen voor een nieuwe gemeenteraad. Vanaf 1 januari 2021 wordt Esch onderdeel van de gemeente Boxtel.

Graag wil ik alle stembureauleden en stemmers bedanken. Niet alleen is stemmen belangrijk voor onze democratie, maar ook wil ik u bedanken voor uw medewerking. De verkiezingen zijn ondanks alle coronamaatregelen erg goed verlopen. Dit is dankzij u.

Nu gaat de politiek aan de slag. De grootste partij, BALANS, is aan zet om te onderzoeken of er partijen zijn waarmee zij een coalitie kunnen vormen. Ik wens alle partijen veel wijsheid toe bij dit proces.

Tot slot wil ik opnieuw uw aandacht vragen voor de coronamaatregelen. Het is belangrijk om u hier aan te blijven houden. Hoe vervelend dit ook is. Naar verwachting is het samen vieren van de feestdagen slechts beperkt mogelijk. Dat is voor ons allemaal heel spijtig. Maar het is noodzaak om het virus een halt toe te roepen en elkaar te blijven beschermen.

Met vriendelijke groet,

Ronald van Meygaarden
Burgemeester van Boxtel