Eenvoudig meldingen openbare ruimte maken via Fixi

In onze gemeente kun je voortaan heel eenvoudig melding maken over de openbare ruimte bijvoorbeeld losliggende stoeptegels, takken op de weg en afval wat niet is opgehaald. Dit kan met de zogenaamde Fixi app. De website van Fixi is geïntegreerd in onze gemeentewebsite www.boxtel.nl en de Fixi app is beschikbaar in de Appstore en Google Playstore.

Je kunt op verschillende manieren een melding over de openbare ruimte maken

Meldingen maak je telefonisch, via de Fixi app of op onze website. Als je via onze gemeentewebsite een melding maakt, kom je nu op de Fixi website terecht. Dit voor een nog betere bereikbaarheid. 

Maak een melding door te registeren of in te loggen via Fixi

Ook maak je meldingen zonder account. Vul hierbij wel jouw e-mailadres in, zodat we je op de hoogte kunnen houden van de voortgang van jouw melding. Je gegevens zijn uiteraard niet openbaar maar gebruiken we alleen voor de afhandeling.

Voor telefonische meldingen wordt de melding ingevoerd door de medewerker van het Servicepunt Openbare Ruimte op dezelfde website. Je wordt dan ook per e-mail of telefonisch op de hoogte gehouden van de status van jouw melding.

schermafbeelding van de fixi app

Maak meldingen met de Fixi app

Download de Fixi app voor je mobiel. Via de app zie je de status van de melding en kan je nog reageren op een melding.

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.decos.fixi2.citizen

iOS: https://itunes.apple.com/nl/app/fixi/id1289224548?mt=8

Overlast wegnemen en veiligheid staan voorop

Dat het makkelijker is om een melding te maken is duidelijk. Voor het oppakken van de meldingen geeft de gemeente voorrang aan de meest spoedeisende meldingen. Momenteel krijgen we heel veel meldingen over bijvoorbeeld de processierups en Japanse Duizendknoop. Meldingen waar veiligheid en overlast het hoogst zijn, worden als eerste opgepakt.