Eenvoudig meldingen openbare ruimte maken via Fixi

Doet een lantaarnpaal het niet? Ligt een stoeptegel los? Zie je ergens een kapotte fiets? Heb je een opmerking over het onderhoud van groen in jouw straat of een speelplek in jouw buurt? Of heb je een idee om een probleem in de openbare ruimte op te lossen? Maak dan een melding openbare ruimte. Dit kan 24 uur per dag via Fixi.

Je maakt een melding via de Fixi app, op onze website of telefonisch

  • Fixi app: de Fixi app is beschikbaar in de Appstore en Google Playstore.
  • Website: op onze gemeentewebsite www.boxtel.nl/wonen-en-leven/in-de-gemeente/melding-openbare-ruimte wordt je doorgelinkt, je komt dan op de Fixi website. Je daar je melding doen.
  • Telefonisch: voor telefonische meldingen bel je, tijdens kantooruren, het Servicepunt Openbare Ruimte (0411) 65 59 44. De melding wordt dan door ons ingevoerd op de website van Fixi.

Hoe werkt Fixi?

Als je Fixi via de app of website gebruikt, kun je een foto en locatie meesturen. Als je een account aanmaakt, kun je de melding blijven volgen. Je kunt ook een melding maken zonder account. Vul hierbij wel je e-mailadres in, dan kunnen we je op de hoogte houden van de voortgang. Jouw gegevens zijn uiteraard niet openbaar, maar gebruiken we alleen voor de afhandeling.

Bij telefonische meldingen worden deze door ons ingevoerd. Je wordt dan per e-mail of telefonisch op de hoogte gehouden van de status van jouw melding.

Spoedeisende zaken hebben voorrang

Meldingen waar veiligheid en overlast het hoogst zijn, pakken we daarom als eerste op.