Gemeente Boxtel biedt luisterend oor aan ondernemers

Er komt veel op ondernemers af door het Coronavirus. Wethouder Economische Zaken Eric van den Broek belt daarom met zoveel mogelijk Boxtelse zelfstandigen. De wethouder biedt een luisterend oor en denkt mee met ondernemers in deze moeilijke tijd. Daarnaast wordt er op donderdag 7 mei 2020 gestart met een wekelijks ondernemersspreekuur voor ondernemers uit de gemeente.

Met alle steunmaatregelen hopen we onze ondernemers zo goed mogelijk te ondersteunen

Ook is het restant van het economische stimuleringsbudget gebruikt om onder meer Plan C – Koop Lokaal te ondersteunen. ‘Voor sommige ondernemers is de ondersteuning helaas niet genoeg om staande te blijven. Het spreekuur biedt een extra luisterend oor aan alle getroffen ondernemers.’, aldus wethouder Eric van den Broek namens het college.

Meld je aan voor het ondernemersspreekuur als je snel contact wil

Iedere donderdag tussen 10.00 en 11.00 uur is wethouder Van den Broek telefonisch bereikbaar voor ondernemers uit alle sectoren. Het spreekuur vervangt tijdelijk de bedrijfsbezoeken die de wethouder normaal gesproken op donderdag aflegt. Het is een gesprek om te delen hoe het gaat. Voor vragen over ondernemersregelingen kunnen zij terecht op www.boxtel.nl.

Je kunt je aanmelden voor een gesprek tot donderdagochtend 9.00 uur. Dit kan door contact op te nemen met de accountmanager via e-mailadres R.vd.Hoeven@MijnGemeenteDichtbij.nl. Geeft het aanmelden ook het telefoonnummer door waarop je bereikbaar bent. Tijdens het gesprek is altijd de accountmanager of beleidsmedewerker aanwezig.