Gezamenlijke inkoopactie zonnepanelen

Samen met ‘Winst uit je woning’ organiseren we een advies- en inkoopactie van zonnepanelen voor woningeigenaren. Wij willen woningeigenaren stimuleren om zelf energie duurzaam op te wekken. Schrijf je in voor deze actie en koop met een grote groep huiseigenaren zonnepanelen. Hierdoor zijn de zonnepanelen goedkoper en heb je erg goede voorwaarden. De installateur wordt door middel van een veiling uitgekozen. Deze installateur moet voldoen aan strenge voorwaarden. Hierdoor ben je verzekerd van kwaliteit, service en garantie.

Je krijgt een lagere elektriciteitsrekening met zonnepanelen

Zonnepanelen zijn de afgelopen jaren in snel tempo beter én zo’n 80% goedkoper geworden. Hiermee zijn zonnepanelen aantrekkelijk om (het grootste deel van) jouw eigen energie op te wekken. Vanaf € 3.000,- heb je al 10 zonnepanelen geïnstalleerd op jouw dak. Dit verdien je terug tussen 6 en 8 jaar, terwijl ze minimaal 25 jaar meegaan.

Meer weten of vrijblijvend inschrijven?

Voor meer informatie of vrijblijvend inschrijven kijk je op www.winstuitjewoning.nl. Vrijblijvend inschrijven kan tot 1 juli 2020. Na inschrijving ontvang je een online informatievideo over zonnepanelen en de gezamenlijke inkoopactie. In deze video vind je ook antwoorden op veel gestelde vragen.

Je kunt ook altijd bellen met de hulpdesk van Winst uit je woning via 023 583 69 36.

Maak gebruik van onze duurzaamheidslening om jouw woning te verduurzamen

Je kunt geld lenen om bijvoorbeeld zonnepanelen te plaatsen. De stimuleringslening is een lening tegen een zeer lage rente. Bekijk de voorwaarden en vraag de lening aan.