Gratis webinarserie Get up! in coronatijd

Nu iedereen thuis is, kan er behoefte zijn aan meer rust, verbinding en gezelligheid. Opvoedkundige Tischa Neve geeft in vier gratis webinars tips om de corona-periode makkelijker door te komen als gezin.

Bekijk de 4 webinars uit de serie Get up! tijdens de lockdown

‘Get up! in coronatijd‘ bestaat uit 4 korte webinars van 25 minuten met opvoedinspiratie vol handvatten en tips, voorbeelden en uitleg. De webinars zijn makkelijk tussendoor te bekijken. Bij de eerste drie webinars krijg je 7 actieve, sportieve filmpjes en opdrachten van team Jonger Oranje zodat het hele gezin samen kan bewegen.

Meld je aan met je voornaam en mailadres, na afloop van het webinar ontvang je een mail met de spelletjes en de handout.

Voor wie?

De opvoedkundige webinars zijn bedoeld voor ouders met kinderen in de leeftijd van 2-12 jaar. De sportieve spelletjes zijn leuk voor ouder en kind vanaf 4 jaar.

Door wie?

Tischa Neve, kinderpsycholoog en opvoedkundige geeft de inhoudelijke opvoedkundige webinars en Sportsgen (Jonger Oranje) voorziet 3 webinars door middel van korte losse filmpjes van actieve bezigheden voor ouders en kinderen.

Deel 1: Beter meewerken en luisteren

Alles over waarom kinderen niet altijd luisteren, over waarom dat erbij hoort en hoe jij je kinderen kunt helpen om een stuk makkelijker en gezelliger mee te werken en te luisteren.

Aanmeldlink: https://groot-en-klein.webinargeek.com/get-up-deel-1-meewerken-en-luist…

Deel 2: Meer contact en verbinding

Alles over waarom contact en verbinding in je gezin heel belangrijk zijn, hoe het ervoor zorgt dat alles makkelijker verloopt en er minder gedoe, geruzie en hoogoplopende emoties zijn. En tips voor meer contact en verbinding in je gezin.

Aanmeldlink: https://groot-en-klein.webinargeek.com/get-up-deel-2-meer-verbinding-en…

Deel 3: Omgaan met pittige emoties

In het webinar 'Omgaan met pittige emoties' leer je van alles omtrent oplopende emoties en boze buien. En, waarom alle emoties goed zijn en er mogen zijn en hoe dat ervoor zorgt dat alles behapbaarder wordt en blijft. Zeker nu.

Aanmeldlink: https://groot-en-klein.webinargeek.com/get-up-deel-3-omgaan-met-pittige…

Deel 4: Rustiger en gezelliger de lockdown door

Een webinar vol praktische tips om deze periode thuis als gezin relaxter en met meer gezelligheid door te komen.

Aanmeldlink: https://groot-en-klein.webinargeek.com/get-up-4-meer-rust-en-gezellighe…