Installatie nieuwe burgemeester van Boxtel

Tijdens een bijzondere raadsvergadering op dinsdag 26 november wordt Ronald van Meygaarden als nieuwe burgemeester van de gemeente Boxtel beëdigd en geïnstalleerd.

Installatie

De beëdiging en installatie vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis in Boxtel (ingang Dr. van Helvoortstraat). De bijzondere raadsvergadering begint om 20.00 uur. Tijdens de bijzondere raadsvergadering wordt Ronald van Meygaarden beëdigd en geïnstalleerd door de commissaris van de Koning van de provincie Noord-Brabant, de heer Wim van de Donk. Na afloop van de beëdiging is er gelegenheid om Ronald van Meygaarden te feliciteren. Het gemeentebestuur van Boxtel nodigt je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met onze nieuwe burgemeester.

Voordracht

Op maandag 21 oktober 2019 is Ronald van Meygaarden door de vertrouwenscommissie voorgedragen aan de gemeenteraad van de gemeente Boxtel. De aanbeveling is unaniem overgenomen. De aanbeveling van de gemeenteraad is aan de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en aan de Commissaris van de Koning aangeboden.