Nijmeegse Vierdaagse uitzwaaimoment 2024

Ben jij een Boxtelse deelnemer aan de Nijmeegse Vierdaagse? Meld je dan aan voor het uitzwaaimoment! Gemeente Boxtel wil de deelnemers uit Boxtel, Liempde, Esch en Lennisheuvel aan de Nijmeegse Vierdaagse graag in het zonnetje zetten en een goede Vierdaagse wensen. Dit doen we op donderdag 11 juli 2024 om 19.00 uur in het gemeentehuis van Boxtel.  

Trainen in onze mooie wandelgebieden zoals de Kampina

We vinden het belangrijk dat al onze inwoners, toeristen en recreanten prettig kunnen wandelen in onze gemeente. Langs de beken, in de bossen en op de heide in natuurgebied Kampina. Maar ook in het buitengebied of centrum, gecombineerd met een fijne versnapering, is het heerlijk wandelen in Boxtel! Trainen voor de Vierdaagse kan dan ook prachtig in onze mooie wandelgebieden in Boxtel. Wandelaars die een unieke prestatie leveren zoals de Nijmeegse Vierdaagse zetten we graag in het zonnetje.

Onder het genot van een hapje, een drankje en een mooi stukje muziek wil wethouder Désiré van Laarhoven (tevens oud-deelneemster) al onze Boxtelse wandelaars veel succes wensen. Deze avond biedt deelnemers de kans om ervaringen uit te wisselen, elkaar beter te leren kennen en gezamenlijk de laatste voorbereidingen te treffen. Tevens krijgen deelnemers de mogelijkheid om de laatste tips en adviezen te ontvangen van de al ervaren Vierdaagse-lopers uit onze eigen gemeenschap of favoriete wandelingen in Boxtel uit te wisselen. 

Wandelshirt

Alle nieuwe deelnemers uit de gemeente Boxtel ontvangen ook dit jaar weer een mooi T-shirt dat gedragen kan worden op de laatste dag van de Vierdaagse in Nijmegen. Heb je bij een van de vorige edities al een T-shirt gekregen, maar kun je deze niet meer vinden of is het door het vele wandelen versleten? Ook dan is er de mogelijkheid om een nieuw T-shirt in ontvangst te nemen, zolang de voorraad strekt. 

Aanmelden

Doe je als Boxtelse inwoner zelf mee aan de Nijmeegse Vierdaagse of ken je iemand die meeloopt? Meld je dan aan voor het uitzwaaimoment. Kom op 11 juli om 19.00 uur naar het gemeentehuis (ingang Dr. Van Helvoortstraat). Aanmelden kan door vóór 1 juli 2024 een e-mail te sturen met je naam naar: economie@mijngemeentedichtbij.nl

Finish op 19 juli 2024

Op vrijdag 19 juli 2024 worden alle wandelaars ingehaald op de inmiddels welbekende rotonde in Malden. Samen met Jas de Keistamper en het speciale Boxtelse orkest, worden de deelnemers de finish over gedragen.  

We kijken ernaar uit om samen met jullie de uitdaging van de Nijmeegse Vierdaagse aan te gaan en er een onvergetelijke ervaring van te maken.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Wist je dat we iedere week een digitale nieuwsbrief versturen met daarin een nieuwsoverzicht? Meld je aan voor de digitale nieuwsbrief en ontvang het nieuws in de gemeente in jouw mailbox.