Omleiding bij werkzaamheden Dukaat

De werkzaamheden aan de Dukaat lopen volgens planning. Vrijdag 26 november zijn de kruisingen Arendsdaalder en Leeuwendaalder klaar. Vanaf maandag 29 november wordt de weg tussen Vuurijzer en Staatendaalder/Duit opgebroken. Dan is het niet meer mogelijk om via de rotonde Bosscheweg de wijk te verlaten of in te rijden. Er komt een omleiding over de bouwwegen van Heem van Selissen voor drie weken. Fietsers en voetgangers hoeven geen gebruik te maken van deze omleiding, die geldt alleen voor gemotoriseerd verkeer. Ter plekke wordt de omleiding aangegeven met de bekende gele borden.

Bereikbaarheid

De omleiding over het bouwterrein zorgt ervoor dat de Dukaat tot ongeveer de Staatendaalder (Dukaat 58-60) bereikbaar blijft. Ook de zijstraten Braspenning-Arendsdaalder-Leeuwendaalder en Florijn zijn dan bereikbaar via de omleiding. 

Ook is het mogelijk om via de omleiding over Heem van Selissen op de Duit te komen. Dit wordt ter plaatse met bebording aangegeven. Deze omleiding loopt gedeeltelijk over een bouw/puinweg die door ons strak wordt gehouden tijdens de omleidingsperiode. De andere omleiding over de bouwwegen van Heem van Selis naar Dukaat en omgeving is een asfaltweg. Aan iedereen die gebruik maakt van de omleiding het verzoek om rekening te houden met het feit dat er over een bouwplaats gereden wordt. Je bent daar ‘te gast’, er kunnen meerdere activiteiten plaatsvinden. 
Ook is er nog geen openbare verlichting aanwezig.