Online informatiebijeenkomst Kampina en Oisterwijkse Vennen

Op maandagavond 4 maart organiseren we een online informatiebijeenkomst over gebiedsgerichte aanpak Kampina en Oisterwijkse Vennen. Voel je je betrokken bij het gebied? Dan zien we je graag bij de online informatiebijeenkomst. 

Onze aanpak

Het landelijk gebied rondom Kampina en de Oisterwijkse Vennen verandert. Samen met betrokkenen brengen we bodem, water en lucht in het gebied op orde. Dat is belangrijk voor de natuur, het landschap, de landbouw en de gezondheid van mensen in het gebied.

Tijdens een online informatiebijeenkomst informeren we je over deze aanpak, de uitdagingen en kansen voor het gebied. Ook is er ruimte voor vragen van kijkers.

Aanmelden voor de online bijeenkomst

De online informatiebijeenkomst is op maandag 4 maart 2024 van 19.30 tot 20.30 uur. Meld je aan voor de online bijeenkomst

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rond gebiedsgerichte aanpak Kampina en Oisterwijkse Vennen? Bekijk de pagina 'Gebiedsgerichte aanpak Kampina en Oisterwijkse Vennen'. Daar vind je meer informatie over de ontwikkeling van het gebied. 

Vragen?

Heb je vragen, opmerkingen of ideeën? Dan kun je altijd een mail sturen naar het e-mailadres kampina@ggagroenblauw.nl.