Reconstructie Bosscheweg

Maandag 13 november start de reconstructie van de Bosscheweg. De Bosscheweg wordt aangepakt vanaf de rotonde Dukaat tot en met de aansluiting Heem van Selis. Aannemer Heijmans Infra voert het werk uit in opdracht van de gemeente.

Wat gaan we doen?

De Bosscheweg is een van de belangrijkste ontsluitingswegen van de gemeente Boxtel. Door de ontwikkelingen in het plan Heem van Selis en Lindenlust zijn aanpassingen aan de weg nodig om het verkeer nu en in de toekomst veilig en goed te kunnen laten doorstromen. Door deze aanpassingen ontstaat er een vlotte en veilige weg voor fietsers en gemotoriseerd verkeer. De rijbanen worden gescheiden met een middenberm en uitgevoerd in geluid-reducerend asfalt om geluidsoverlast voor de woningen langs de Bosscheweg te minimaliseren. Bekijk de projectpagina over de Bosscheweg.

Planning

De werkzaamheden starten op maandag 13 november 2023 en zijn 31 maart 2024 gereed. Het werk wordt opgedeeld in fases. In fase 1 van 13 november tot 27 november, leggen we een wegbaan aan in het gebied naast de huidige weg. Alleen fietsverkeer wordt in deze fase omgeleid. Het autoverkeer kan gebruik blijven maken van de bestaande weg en aansluitingen. De bestaande voetpaden blijven tijdens de werkzaamheden begaanbaar. Voorafgaand aan de volgende fase informeren we hier verder over. De werkdagen zijn in principe van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 uur tot 16.00 uur.

Fietsers: het fietsverkeer wordt omgeleid via de groene route.

Bouwapp

Tijdens de werkzaamheden staat de laatste informatie en nieuws in de Heijmans Bouwapp. Ook kunnen via de app vragen gesteld worden en is de contactinformatie te vinden.

De Heijmans Bouwapp is als volgt op je mobiele telefoon of tablet te downloaden: 

  1. Scan de QR-code of download de app gratis.
    Ga naar Google Play of de App Store om de Bouwapp te downloaden.  
  2. Zoek in de bouwapp naar ‘Reconstructie Bosscheweg Boxtel’.
  3. Open het project en klik op volgen.
  4. Selecteer de betreffende doelgroep.

Scan de QR-code om de Bouwapp gratis te downloaden.

Vragen of opmerkingen

Heb je tijdens de werkzaamheden vragen en/of klachten? Dan kun je deze melden bij het omgevingsteam van Heijmans Infra. Dit kan via het e-mailadres sloo@heijmans.nl of telefonisch bij M. van Bree, hoofduitvoerder Heijmans via 06-53251076 (bij niet-dringende zaken het verzoek om tijdens kantooruren te bellen). Het omgevingsteam neemt na een melding zo snel mogelijk contact met je op.