Wat gebeurt er in Boxtel op het gebied van duurzaamheid?

Dit kun je allemaal lezen in de nieuwsbrief Duurzaamheid. Met deze nieuwsbrief wil de gemeente Boxtel inwoners, ondernemers en raadsleden informeren over onderwerpen, acties, subsidies en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid in Boxtel. De nieuwsbrief komt ieder kwartaal uit. Je kunt je hier abonneren op deze nieuwbrief.

Tipje van de sluier…….

In deze editie vertellen we over de Energiehulp, die huishoudens met slecht geïsoleerde woningen wil helpen direct energie te besparen. Lees je meer over het energieloket Brabant Woont Slim voor gratis informatie en advies over energiezuinig wonen. Kom je meer te weten over het project Natuurinhetdorp in Esch. Nodigen we sportverenigingen uit voor een informatieavond over het verduurzamen van sportaccommodaties. Zijn we trots op een geslaagde Nationale Klimaatweek in Boxtel. Tenslotte vragen we aandacht voor de isolatieactie die nog tot 31 december loopt. 

Veel leesplezier toegewenst en mocht je vragen of opmerkingen hebben op onderwerpen in deze nieuwsbrief, dan zien wij die graag tegemoet via duurzaamheid@boxtel.nl.