Wie komt in aanmerking voor een lintje?

Elk jaar worden net vóór Koningsdag in heel het land Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt aan inwoners die zich langere tijd op een bijzondere manier hebben ingezet voor de samenleving. De eerstvolgende lintjesregen in 2021 lijkt nog ver weg. Maar de behandeling van de ingediende decoratievoorstellen kost veel tijd.

Ken jij iemand die in aanmerking komt

Ken jij iemand die zich lang en zonder belang heeft ingezet voor de samenleving en anderen hierin stimuleerde? Of ken jij iemand die één of meer opvallende prestaties heeft geleverd die voor de samenleving bijzondere waarde hebben? Denk hierbij aan vrijwilligerswerk, mantelzorg en andere activiteiten. Dan kan die persoon in aanmerking komen voor een Koninklijke Onderscheiding. 

Dien uiterlijk 1 juli 2020 je aanvraag in

Voorstellen voor een Koninklijke Onderscheiding voor de uitreiking in 2021 dien je schriftelijk in bij Burgemeester van Boxtel, Postbus 10.000, 5280 DA Boxtel of via Bestuurssecretariaat@Boxtel.nl

Meer informatie of vragen

Wil je iemand voordragen? Dan is het altijd goed om eerst contact opnemen met het Bestuurssecretariaat via (073) 553 12 50. Zij geven graag meer informatie en leggen uit hoe je te werk moet gaan. 

Op www.lintjes.nl vind je ook meer informatie over het aanvragen van een Koninklijke Onderscheiding, het officiële aanvraagformulier en het decoratiestelsel.