Wijzigingen in inzamelpunten luiercontainers

In Esch is onlangs bij de Toverboom een container geplaatst voor de luierinzameling. In Boxtel gaat er een inzamelpunt voor luiers weg, de container bij Kindertuin Bredeschool De Wilgenbroek verdwijnt daar per 1 januari 2022. 
 

Inzamelpunt luiers in Esch

Bij de Toverboom aan De Ruiting 2c in Esch is onlangs een container neergezet waar je gratis je luiers en incontinentiemateriaal kunt inleveren.  Hiervoor gebruik je speciale luierzakken, af te halen op de meeste kinderdagverblijven. Ook kun je de zakken afhalen tijdens openingstijden op de milieustraat en bij de receptie in het gemeentehuis.
 

Nieuwe locatie gezocht

In Boxtel gaat per 1 januari 2022 het luierinzamelpunt weg bij Kindertuin Bredeschool De Wilgenbroek aan de Dr. De Brouwerlaan 74. De container staat op particuliere grond van de school en kinderopvang. Zij hebben aangegeven geen inzamelpunt meer te willen zijn. Er is op dit moment geen andere locatie voorhanden. We zoeken nog naar een nieuwe plek in Oost Boxtel. Heb je een bedrijf of organisatie ruimte en wil je een inzamelpunt worden? Laat het ons graag weten.
Je kunt hiervoor contact opnemen met het Servicepunt Openbare ruimte via telefoonnummer (0411) 65 59 44.
 

Inzamellocaties per 1 januari 2022


De locaties waar je gratis je luiers kunt inleveren zijn per 1 januari 2022:

  • Milieustraat, Kruisbroeksestraat 22, Boxtel
  • Kinderdagverblijf 't Keike, Pastoor Manderstraat 37, Boxtel
  • Kinderdagverblijf 't Clowntje, Oude Dijk 17, Liempde
  • Kinderdagverblijf Het Kleine Grut, Barrierweg 1, Liempde
  • Kinderdagverblijf De Toverboom, De Ruiting 2c, Esch