Centrummanagement

Contact

Voor vragen over of aan Centrummanagement kunt u contact opnemen met Centrummanager Berry Dankers. Het telefoonnummer van de Centrummanager is 06 43 11 47 58.

Meer informatie vindt u ook op de website Centrummanagement.

Om de positie van het centrum te behouden en verder te versterken is sinds 1 januari 2013 centrummanagement in het centrum van Boxtel actief, een samenwerking tussen publieke en private partijen. Onder andere de veiligheid, branchering en leegstand, PR en communicatie, uitstraling van vastgoed, inrichting en beheer, evenementen, parkeren en bereikbaarheid zijn punten van aandacht. Deze samenwerking is een professionele onafhankelijke organisatie die op een bedrijfsmatige manier het centrum beheert, promoot en verder ontwikkelt.

Om welk gebied gaat het?

Het gebied waarbinnen in het centrum van Boxtel centrummanagement ingevoerd kan worden bestaat uit de Rechterstraat vanaf het knooppunt met de Fellenoord tot de kruising van de Stationsstraat met de Prins Bernhardstraat. Hierin zijn verder opgenomen de Rozemarijnstraat, de Markt, de Clarissenstraat tot de kruising met de Oude Kerkstraat, de Kruisstraat, de Croonpassage, de Molenstraat tot en met nummer 5 en de Prins Hendrikstraat tot en met nummer 12a.