Parkmanagement

Parkmanagement is opgericht door Service Portal Industrial Network (SPIN, voorheen Werkgeverskring Boxtel WeB) en de Gemeente Boxtel. Een uniek concept waarbij steeds meer bedrijven van bedrijventerrein Boxtel aan meedoen en hun voordeel uit halen.

Nauwe samenwerking

Door nauwe samenwerking tussen bedrijven onderling wordt er gestreefd naar een optimale en duurzame manier van werken. Personeel en diensten worden onderling aan elkaar uitgeleend. Wat voor het ene bedrijf een afvalstof is, is voor het andere bedrijf een bron van energie. Het bedrijventerrein wordt gezamenlijk beveiligd. Ook gezamenlijke inkoop van producten en diensten zoals telecom, energie, personeel wordt centraal geregeld.  

Duurzaamheid

Alles wat het parkmanagement opzet en initieert staat in het teken van duurzaamheid, verbetering, kostenbeheersing, ruimtebeheersing en gemak voor ondernemers en arbeid.

Gezond klimaat

De intensieve samenwerking tussen werkgevers en gemeente zorgt voor een snelle doorstroming van projecten. Dit zorgt voor een gezond economisch- werk- en leefklimaat.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van SPIN.