Ondernemers

Ondernemen in een aantrekkelijke omgeving? Dat kan!

Gemeente Boxtel werkt graag mee bij het aanbieden van bedrijfskavels onder aantrekkelijke voorwaarden. We leveren graag onze medewerking, luisteren goed naar ondernemers. Wanneer een ondernemer met een idee of voorstel komt, dan staan we hiervoor open. We gaan na wat de mogelijkheden zijn, zonder ons direct te laten leiden door de regels.

In onderstaand fragment uit het RTL-programma Woontips laten we zien hoe we werken, namelijk door samen in te zetten op plannen en ideeën.

Wilt u ondernemen in een aantrekkelijke, groene en goed bereikbare omgeving? Te midden van de stedendriehoek Eindhoven – Tilburg – Den Bosch? En dichtbij snelwegen en een centraal station? Neem dan contact met ons op en we bekijken samen de mogelijkheden.

Ga naar bedrijvenloket Boxtel om de kavels te bekijken

Samenwerken

De gemeente werkt nauw samen met lokale ondernemers. Daarvoor zijn twee samenwerkingsverbanden opgezet. Daar buiten werkt de gemeente natuurlijk ook samen met ondernemers. Jaarlijks brengt de gemeente de ondernemers ook enkele keren bij elkaar tijdens een informeel ontbijt of een lunch. Dit vanuit de gedachte dat ondernemers en gemeente het economische klimaat in Boxtel het beste kunnen dienen wanneer de onderlinge contacten goed zijn.

De twee vaste samenwerkingsverbanden zijn:

Veelgestelde vragen over ondernemen

Wij hebben de meestgestelde vragen over ondernemen voor u verzameld. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers:

  • Mevrouw Anke van Schaaijk-Wellerd (detailhandel en horeca)
    Telefoonnummer: (0411) 65 53 13
    E-mail: anw@boxtel.nl
  • Mevrouw Miranda Sanders-Wolf (bedrijventerreinen)
    Telefoonnummer: (0411) 65 53 90
    E-mail: mwo@boxtel.nl