Bedrijven in Boxtel

De gemeente Boxtel heeft voor serviceverlening aan de ondernemers een Bedrijvenloket. Een loket waar (startende) ondernemers terecht kunnen voor vragen, informatie en dergelijke. Het Bedrijvenloket is een vraagbaak en informatiepunt voor de ruim 1.800 ondernemers die Boxtel telt en voor de ondernemers die zich in Boxtel willen vestigen. Doelen: u zo snel mogelijk op weg helpen en u wegwijs maken in de vele (gemeentelijke) regels op het gebied van het ondernemerschap. Als het Bedrijvenloket geen antwoord op uw vraag heeft, zorgen we ervoor dat die vraag bij de juiste afdeling en de juiste persoon terecht komt.

Ga naar het bedrijvenloket Antwoord voor Bedrijven

Detailhandel

Boxtel heeft op het gebied van detailhandel wat te bieden. Bovendien is dit aanbod verspreid over de hele gemeente. Het centrum van Boxtel vormt het kernwinkelgebied van de gemeente.

Buiten het centrum zijn er de wijkwinkelcentra Oosterhof in Boxtel Oost en in Selissenwal. De kern van Liempde biedt verspreid winkels en horeca.

Horeca

Boxtel heeft een grote variëteit aan horeca, met onder andere een paar hotels, een groot aantal gezellige cafés en uitstekende restaurants. Samen met de gastvrije inwoners van onze gemeente draagt de horeca bij aan een aangenaam leven in Boxtel.

Contact

Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met het Horecaloket van de gemeente Boxtel.