Centrummanagement

Contact

Heeft u vragen over of aan Centrummanagement? Neem dan contact op met Centrummanager Berry Dankers via telefoonnummer 06 431 147 58.

Meer informatie staat op de website Centrummanagement.

Om de positie van het centrum te behouden en verder te versterken is sinds 1 januari 2013 centrummanagement in het centrum van Boxtel actief, een samenwerking tussen publieke en private partijen. Onder andere de veiligheid, branchering en leegstand, PR en communicatie, uitstraling van vastgoed, inrichting en beheer, evenementen, parkeren en bereikbaarheid zijn punten van aandacht. Deze samenwerking is een professionele onafhankelijke organisatie die op een bedrijfsmatige manier het centrum beheert, promoot en verder ontwikkelt.

Om welk gebied gaat het?

Het gebied waarbinnen in het centrum van Boxtel centrummanagement ingevoerd kan worden bestaat uit de Rechterstraat vanaf het knooppunt met de Fellenoord tot de kruising van de Stationsstraat met de Prins Bernhardstraat. Hierin zijn verder opgenomen de Rozemarijnstraat, de Markt, de Clarissenstraat tot de kruising met de Oude Kerkstraat, de Kruisstraat, de Croonpassage, de Molenstraat tot en met nummer 5 en de Prins Hendrikstraat tot en met nummer 12a.