Werkmakelaar

Maarten Rooyackers, werkzaam bij de WSD en via een detacheringsconstructie verbonden aan de gemeentelijke organisatie, vervult sinds kort de rol van werkmakelaar voor Boxtel en Haaren. Hij zoekt de verbinding van- en naar werkgevers. Waar kunnen we werkgevers mee ontzorgen? We willen immers graag meedenken op allerlei terreinen. Van het melden van vacatures tot het adviseren / begeleiden van subsidietrajecten voor mensen met een beperking. Maarten vormt de spil om samen met alle partijen de nieuwe wet invulling te geven. Zijn expertise draagt bij aan het gemakkelijker vinden van elkaar en het matchen van werkzoekende met een beperking en werkgever.

Goede voorbeelden

Er zijn op het gebied van het maken van matches al wat mooie voorbeelden te vinden in Boxtel. Zo werken er bij Kringloopwinkel Het GOED al mensen met een beperking en zet Milieu Service Brabant (MSD) op dit moment tien medewerkers in van de WSD. Naar volle tevredenheid van zowel werknemers als werkgevers. Op dit moment wordt nog volop gezocht naar het maken van nieuwe matches voor werknemers uit re-integratietrajecten.

Bedrijven: deel vacatures en stel  vragen!

Bedrijven moeten ontdekken welke kansen en oplossingen de groep werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt hen kan bieden. We roepen bedrijven dan ook op om vacatures te melden bij de heer Rooyackers (in afwachting van de opening van de site van het WSP) en vragen te delen. Instrumenten om te participeren kunnen gezamenlijk ingezet worden en Maarten Rooyackers kan hier als werkmakelaar breed in meedenken. Kortom: hij brengt vraag en aanbod samen.

Contact

In afwachting van de informatie vanuit het WSP kunt u vacatures melden en vragen doorgeven aan Maarten Rooyackers. Hij is bereikbaar via tel. 06-22416977, e-mail m.rooyackers@wsd-groep.nl  en www.twitter.com/mrooyackers