Werkmakelaar

Maarten Rooyackers is de werkmakelaar voor Boxtel en Haaren. Hij zoekt de verbinding van- en naar werkgevers. Centrale vraag: waar kunnen we werkgevers mee ontzorgen?

Daarbij denkt hij graag op allerlei terreinen mee. Van het melden van vacatures tot het adviseren/begeleiden van subsidietrajecten voor mensen met een beperking.

Maarten helpt werkzoekenden met een beperking en werkgevers elkaar makkelijker te vinden en een goede match te maken.

Goede matches

Er zijn al wat mooie matches gemaakt in Boxtel. Zo werken er bij Kringloopwinkel Het GOED al mensen met een beperking en zet Milieu Service Brabant (MSD) op dit moment tien medewerkers in van de WSD. Naar volle tevredenheid van zowel werknemers als werkgevers.

Op dit moment wordt volop gewerkt om nieuwe matches te maken voor werknemers uit re-integratietrajecten.

Bedrijven: deel vacatures en stel vragen!

Bedrijven moeten ontdekken welke kansen en oplossingen de groep werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt hen kan bieden. We roepen bedrijven dan ook op om vacatures te melden bij Maarten (in afwachting van de opening van de site van het WSP) en vragen te delen.

Instrumenten om te participeren kunnen gezamenlijk ingezet worden. Maarten kan hier als werkmakelaar breed in meedenken. Kortom: hij brengt vraag en aanbod samen.

Contact

In afwachting van de informatie vanuit het WSP kunt u vacatures melden en vragen doorgeven aan Maarten.

Maarten Rooyackers is bereikbaar via:
T: 06 - 22 41 69 77
E: m.rooyackers@wsd-groep.nl
Twitter.com/mrooyackers