Werkorganisatie MijnGemeenteDichtbij

Volg ons via social media!

Op deze website vindt u actuele informatie van de gemeente Boxtel. Maakt u gebruik van social media? Via Facebook en Twitter houden wij u ook op de hoogte van het laatste nieuws. 
Meer over gemeente Boxtel en social media

Werkorganisatie MijnGemeenteDichtbij

Sinds 1 januari 2016 werken zo'n 400 medewerkers van de gemeenten Boxtel en Sint-Michielsgestel samen. Dankzij deze samenwerking kunnen wij onze dienstverlening nog dichterbij organiseren en de kwetsbaarheid van de organisatie verminderen. Wij streven ernaar om u zo goed mogelijk te faciliteren in uw vraag en met u op zoek te gaan naar mogelijkheden.

In uw dienstverlening verandert niets. U kunt nog steeds naar uw eigen gemeentehuis (of locatie van de gemeente) voor een paspoort, rijbewijs of een gesprek. Ook op het gebied van zorg en ondersteuning houdt u, als inwoner, een eigen case manager, in uw ‘eigen gemeente’.

Boxtel en Sint-Michielsgestel blijven zelfstandige gemeenten. Met een eigen bestuur en eigen beleid. De ambtelijke samenwerking biedt kansen om inwoners en zeker ook het bedrijfsleven beter van dienst te kunnen zijn. De gemeenten werken met Meierij-gemeenten op diverse gebieden al samen. Door samen te werken kunnen we de dienstverlening nog beter organiseren richting al onze inwoners en partners. 

Contact

E-mailadressen van alle medewerkers van beide gemeenten zijn ondergebracht bij één domein: @mijngemeentedichtbij.nl. Bij ieder bericht van de gemeente is te lezen vanuit welke gemeente de e-mail afkomstig is. U kunt nog steeds bij uw eigen gemeente terecht: dichtbij en op maat.