Vacatures

Als eerste op de hoogte van een vacature?

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de vacatures bij MijnGemeenteDichtbij? Registreer je dan op:

Vul jouw gegevens in en we houden je op de hoogte van alle passende vacatures! Als je geïnteresseerd bent kun je vervolgens ook solliciteren via deze website.

De gemeenten Boxtel en Sint-Michielsgestel werken ambtelijk samen onder de naam MijnGemeenteDichtbij. 

Alleen online solliciteren, geen open sollicitaties

Als organisatie streven wij ernaar om 100% digitaal te zijn. Daarom ontvangen wij jouw sollicitatie ook graag digitaal. Je kunt alleen solliciteren op de vacatures die op onze websites staan. De gehele procedure verloopt via www.werkeninnoordoostbrabant.nl. Open sollicitaties nemen wij niet in behandeling.

Vacature: consulent participatie (36 uur per week) - Per direct beschikbaar

Als consulent participatie beoordeel je het recht op uitkering en stel je een na eerste intake een diagnose op voor jouw cliënt. Waar mogelijk zet je een passend traject in voor hem of haar. 
 
Wie ben jij?
Je functioneert op HBO niveau. Daarnaast heb je in ieder geval 3 jaar relevante kennis en ervaring in de uitvoering van de Participatiewet, IOAW en IOAZ. Je hebt ervaring in het beheren van een caseload met betrekking tot rechtmatigheidsaspecten. Dat betekent dat je beschikt over ervaring in het beoordelen van aanvragen levensonderhoud en het inhoudelijk beoordelen van tussentijdse mutaties PW / IOAW/IOAZ. Je kunt een beëindigingsonderzoek doen en een boete of maatregel tijdig beoordelen, bespreken en (indien nodig) juridisch gezien opleggen. Je bent fraude-alert en je legt, eventueel met ondersteuning van een preventieambtenaar, huisbezoeken af. 
 
Als opdrachtgever houd je regie op het (re-integratie) traject en stuurt waar nodig bij. Je kent de toepassing van de re-integratie-instrumenten en bent spreekkamervaardig. Je bent bekend met begrippen zoals LKS, LWM en doelgroep bepaling en kunt deze ook toepassen.
 
Daarnaast ben je digitaal vaardig en in staat in processen te denken. Bekendheid met het softwarepakket GWS4All is gewenst. Uiteraard beschik je over de communicatieve en schriftelijke vaardigheden passend bij de functie. Ook ben je in staat om integraal te werken binnen het sociale domein door passend bij de behoefte van jouw cliënten te adviseren en andere mogelijkheden binnen het domein in te schakelen.
 
Je bent per direct beschikbaar. Als je de beschikking hebt over een eigen auto, is dat een pré (er geldt dan een kilometervergoeding voor het gebruik van een privé auto).
 
Het aanbod
De functie consulent participatie is ingedeeld in de HR21 normfunctie ‘Medewerker beleidsuitvoering II’. Hier is salarisschaal 9 aan gekoppeld (max. €  3.712,- bruto per maand).
Het eerste half jaar ontvang je een payroll-overeenkomst. Hierna is er een mogelijkheid tot overname door MijnGemeenteDichtbij.
 
Wijze van solliciteren
Als organisatie streven wij ernaar om 100% digitaal te werken, daarom ontvangen wij jouw sollicitatie graag digitaal. Via de website www.WerkenInNoordoostBrabant.nl kun je jouw sollicitatie en CV tot 8 mei 2017 uploaden. De gesprekken vinden plaats in week 19.

Mocht je inhoudelijke vragen hebben over deze functie dan kun je contact opnemen met C. Jilesen (0411-655911). Met vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij R. Swinkels (073-5531669).