Vacatures

Als eerste op de hoogte van een vacature?

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de vacatures bij MijnGemeenteDichtbij? Registreer je dan op:

Vul jouw gegevens in en we houden je op de hoogte van alle passende vacatures! Als je geïnteresseerd bent kun je vervolgens ook solliciteren via deze website.

De gemeenten Boxtel en Sint-Michielsgestel werken ambtelijk samen onder de noemer MijnGemeenteDichtbij. 

Alleen online solliciteren, geen open sollicitaties

Als organisatie streven wij ernaar om 100% digitaal te zijn. Daarom ontvangen wij jouw sollicitatie ook graag digitaal. Je kunt alleen solliciteren op de vacatures die op onze websites staan. De gehele procedure verloopt via de e-mail; geef het daarom ook door als je e-mailadres wijzigt. Open sollicitaties nemen wij niet in behandeling.

Eén selectiedag

Een aantal keren per jaar organiseren wij een selectiedag. Deze interactieve dag staat in het teken van kennisdeling, het matchen van talent en vacatures en het verbinden van talent aan onze organisatie. We starten de dag met een gezamenlijk ontvangst, waarin je de kans hebt om te netwerken met andere kandidaten/vakgenoten. Na het ontvangst sluit je aan bij een presentatie over Werken bij MijnGemeenteDichtbij, verzorgd door de directie. Naast de presentatie voer je in de ochtend een individueel sollicitatiegesprek met de selectiecommissie. Aan het einde van de ochtend ga je met je medekandidaten aan de slag met een interessante casus. Vervolgens krijg je na een lunch gerichte feedback over jouw sollicitatiegesprek en deelname aan de casuïstiek en krijg je mogelijk een uitnodiging voor het middagprogramma.

Het middagprogramma staat in het teken van individuele vervolggesprekken en bespreking van de arbeidsvoorwaarden. Bij een unaniem besluit, van de selectiecommissie, dat jij het talent bent dat we zoeken, bieden we jou meteen een dienstverband aan! Vervolgens sluiten we af met een gezamenlijke borrel, waarbij we graag feedback krijgen van jou en de andere overgebleven kandidaten over de invulling van deze dag.