Week van de Ondernemer

We zijn trots op alle ondernemers binnen onze gemeente. Daarom hebben we in 2023 opnieuw de Week van de Ondernemer georganiseerd. Tijdens deze week hadden we een interessant programma met verschillende sprekers. Daarnaast organiseerden we een ondernemersontbijt op de Dag van de Ondernemer. De bijeenkomsten waren van 14 november tot en met 17 november 2023. 

Week van de Ondernemer 2023

De Week van de Ondernemer zit er weer op! We kijken terug op een mooie week, met interessante bijeenkomsten, gezellige momenten en inspirerende sprekers. 

Meer informatie over het programma

Kennisbijeenkomst voor werkgevers

Hoe maak je het verschil voor werknemers met geldstress?
Eef van Opdorp en Jorg Kortenhof gaven ons inzicht in hoe we onze werknemers met geldstress kunnen ondersteunen. Er zijn veel verschillende mogelijkheden en instanties die je personeel kunnen helpen bij financiële problemen. Zo houd je je mensen én je onderneming gezond.

Cybersecurity

Is je digitale veiligheid op orde?
Cybercrime komt steeds vaker voor. Ondernemer Xander Koppelmans heeft aan den lijve ondervonden wat een cyberaanval daadwerkelijk doet met een bedrijf, team, relaties en met jou als ondernemer. Daarnaast liet Peter Lahousse, ethisch hacker en werkzaam bij de Nederlandse politie, ons zien hoe cybercriminelen te werk gaan en hoe kwetsbaar onze digitale veiligheid is.

Ondernemersontbijt met spreker Richard van Hooijdonk

Het ondernemersontbijt werd goed bezocht. Topspreker Richard van Hooijdonk nam ons mee in de trends voor de toekomst. Hij vertelde hoe je je als bedrijf kunt voorbereiden op de snelle ontwikkelingen van met name kunstmatige intelligentie (AI). Daarnaast legde hij uit welke skills je als ondernemer nodig hebt om over 10 jaar nog in regie te zijn.

Foto's van het ondernemersontbijt 2023