Trouw­ambtenaren

Van harte gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen of partneren. De Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand sluit het huwelijk of het geregistreerd partnerschap. De Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand noemen we ook wel afgekort BABS of trouwambtenaar. 

De trouwambtenaar sluit het huwelijk of het geregistreerd partnerschap

Hij of zij geeft (samen met jullie) een mooie invulling aan dit bijzondere moment. Geef jullie voorkeur voor een ambtenaar op tijd aan ons door. Uiterlijk één maand voor de voltrekking neemt de trouwambtenaar contact met jullie op om in detail de grote dag door te praten. In Boxtel hebben we verschillende enthousiaste en bedreven trouwambtenaren die graag een bijdrage leveren aan een van de de mooiste dagen van jullie leven.

Iemand anders de ceremonie laten verzorgen

Willen jullie iemand anders de ceremonie laten verzorgen? Ook dat is mogelijk. We benoemen hem/haar dan voor één dag. Neem contact met ons op wat de mogelijkheden zijn. Bij dit verzoek moet de te benoemen trouwambtenaar een kopie identiteitsbewijs toevoegen en een verklaring omtrent gedrag (VOG) aanvragen. Het verzoek hiervoor moeten wij uiterlijk 3 maanden vóór het huwelijk ontvangen.