Wijzer Ouder Worden

Wat als er geen zorg meer is wanneer ik dat het meest nodig heb? Hoe kan ik langer thuis wonen en mijn onafhankelijkheid behouden? Wat gebeurt er als mijn kinderen voor mij moeten zorgen? Of, hoe ga ik voor mijn ouders zorgen als dat nodig is? Deze vragen raken ons allemaal. We komen handen en geld tekort in de ouderenzorg. Dat betekent dat we meer voor elkaar moeten zorgen en wijzer ouder moeten worden.  Met slimme keuzes worden de antwoorden op die vragen een stuk eenvoudiger. En dat is precies waar WOWW, Wijzer Ouder Worden, om de hoek komt kijken. 

Hoe kunnen we samen wijzer ouder worden?

De campagne streeft ernaar om mensen bewust te maken van het belang van samen zorgen en het koesteren van een wijzer ouderdom. Een cruciaal onderdeel van de campagne is het delen van inspirerende campagnebeelden (posters, banners en/of bewegend beeld voor op een tv) in verschillende settings, waaronder wachtkamers, openbare ruimte, sportscholen, apotheken etc. Dus kijk goed om je heen, laat je inspireren en ga het gesprek aan.

Speciale website

Je kunt alle informatie over Wijzer Ouder Worden lezen op de speciaal gemaakte website. Ga naar de website van Wijzer Ouder Worden

Lees ook het artikel in het Brabants Centrum over de campagne WOWW