Wegwijs

Let op

Aangepaste openingstijden voor de telefonische bereikbaarheid en inloopspreekuur 

Vanwege de vakantieperiode is Wegwijs van 10 tot en met 14 juni en van 8 juli tot en met 7 augustus telefonisch op aangepaste tijden bereikbaar. Je kunt ons dan alleen bellen op maandag, dinsdag en vrijdag tussen 9.00 en 13.00 uur.

Alle andere weken kun je ons gewoon bereiken op de openingstijden/dagen die je van ons gewend bent.

Inloopspreekuur 

Van 22 juli tot en met 9 augustus 2024 is er alleen inloopspreekuur op donderdag van 9.00 tot 11.00 uur. Dit zijn de volgende data: 25 juli 2024, 1 augustus 2024 en op 8 augustus 2024. 

Wegwijs helpt als het gaat om zorg, welzijn, inkomensondersteuning, schuldhulpverlening, opvoeden, opgroeien en wonen. Wegwijs informeert, adviseert, verwijst en coördineert. Wij gaan ervan uit dat je zelf de regie hebt over jouw eigen leven, dat je weet wat je wilt en zelf kunt kiezen. Wij helpen je om zo snel mogelijk weer zelfstandig deel te nemen aan de samenleving. Met of zonder hulp uit jouw omgeving. We kennen de voorzieningen in jouw wijk en kunnen een beroep doen op onze partners (vrijwillig of professioneel). Als het nodig is, maken we samen met jou een plan met concrete doelstellingen en afspraken. Je hebt een vast aanspreekpunt, die altijd in de buurt is en gemakkelijk bereikbaar. 

Stap voor stap

  1. Je belt naar Wegwijs voor informatie, advies, een verwijzing of we coördineren bij jouw hulpvraag. Het telefoonnummer is (0411) 65 59 90.
  2. Samen bespreken we de verschillende mogelijkheden voor ondersteuning.
  3. Wij wijzen je de weg naar een oplossing of zorgen dat je melding wordt opgepakt door de juiste persoon.

Animatiefilmpje over Wegwijs

Wegwijs Boxtel

In het animatiefilmpje hoor je wat Wegwijs is, wanneer je bij Wegwijs terecht kunt en wat je kunt verwachten van Wegwijs.

Nieuw logo Wegwijs