Loket WegWijs

Contactformulier

U kunt contact opnemen met Loket WegWijs via het contactformulier.

Telefonisch contact

Loket WegWijs is telefonisch te bereiken via (0411) 65 59 90 op maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur.

Vrij binnen lopen

Loket WegWijs is gevestigd op St. Ursula 12 in Boxtel. Op de volgende dagen en tijden kunt u hier vrij binnen komen lopen:

  • maandag van 09.00 tot 12.30 uur
  • woensdag van 09.00 tot 12.30 uur
  • vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur

 

 

Loket WegWijs is het loket in Boxtel voor alles wat een mens in zijn dagelijks bestaan aan ondersteuning nodig kan hebben. Loket WegWijs informeert, adviseert, verwijst en coördineert. Loket WegWijs helpt als het gaat om inkomensondersteuning, welzijn, wonen en zorg.

Inkoop Wmo en Jeugd 2020

De gemeenteraden van Boxtel, Haaren en Sint-Michielsgestel hebben besloten om een deel van het sociaal domein samen lokaal in te kopen vanaf 2020.

Hierbij gaat het om de specialistische hulp (zonder verblijf) voor Jeugd én Wmo en de hulp bij het huishouden.

Op deze manier zijn wij ervan overtuigd dat we gezamenlijk de transformatie van het sociaal domein goed vorm kunnen geven.

Op woensdag 12 december 2018 vindt er op het gemeentehuis van Sint-Michielsgestel een bijeenkomst plaats. Dit zal een integrale bijeenkomst zijn met zorgaanbieders van Jeugd en Wmo, welzijnsinstellingen en medewerkers uit de toegang.

Tijdens deze bijeenkomst zal centraal staan hoe we met alle partijen kunnen samenwerken op het gebied van de indicatiestelling en het afschalen van 2e lijnszorg. Hiervoor richten wij twee gesprekstafels worden ingericht.

Wie?

Deze bijeenkomst is bedoeld voor (zorg)aanbieders, consulenten en lokale welzijnsorganisaties die actief zijn voor de gemeenten Boxtel, Haaren en Sint-Michielsgestel.

Wanneer?

12 december 2018, van 13:30 tot 15:30 in de raadzaal van het gemeentehuis van Sint-Michielsgestel.