Doe jij al mee aan de regentonactie?

Ons klimaat verandert en dat is te merken. Steeds vaker hebben we te maken met enorme hoosbuien, hitte of een lange periode van droogte. Deze hoosbuien kunnen flink wateroverlast veroorzaken met ondergelopen straten en kelders als gevolg. Je kunt meehelpen om wateroverlast te beperken door de komende weken mee te doen aan de regentonactie. 

Waarom een regenton?

Met het plaatsen van een regenton vang je nog meer regenwater op. Zo heb je altijd een voorraad water voor de (tuin)planten wanneer het even niet regent. Bovendien komt dit regenwater niet meer in het riool terecht en hoeft dus niet onnodig gezuiverd te worden. Wij geven daarom van 27 april tot en met 25 mei € 50,- korting op de aanschaf van een regenton.

Koop de komende weken een regenton met korting

De kortingsbon van € 50,- staat deze week in het Brabants Centrum en de MooiBoxtel krant. De kortingsbon is ook te vinden op de pagina over de regentonactie. Knip de bon uit, vul deze volledig in en neem deze mee naar één van de deelnemende winkels. Per huishouden mag je maximaal 1 kortingsbon inleveren bij de aanschaf van een regenton. Deze bon is tot en met 25 mei 2024 te besteden bij de deelnemende winkels. De actie geldt uitsluitend voor inwoners van de gemeente Boxtel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Wist je dat we iedere week een digitale nieuwsbrief versturen met daarin een nieuwsoverzicht? Meld je aan voor de digitale nieuwsbrief en ontvang het nieuws in de gemeente in jouw mailbox.