Gemeentelijke publicaties voorlopig alleen online te lezen

Wellicht heb je inmiddels gelezen in Brabants Centrum dat DeMooiBoxtelKrant vanaf deze week voortaan enkel online op woensdag verschijnt. Wij zijn van dit besluit niet vooraf op de hoogte gebracht en hebben dit, net als de bezorgers en lezers via de sociale media moeten vernemen. Met het verdwijnen van de gratis huis-aan-huis krant Mooi Boxtel verdwijnt de mogelijkheid voor gemeente Boxtel om gemeentelijke publicaties op te nemen in een gratis huis-aan-huis-krant. 

Het besluit om te stoppen met de huis-aan-huis krant Mooi Boxtel is per januari direct ingegaan, waardoor we ook geen mogelijkheid hebben gehad om te communiceren met de lezers van het huis-aan-huis-blad hoe we in het vervolg willen omgaan met de gemeentelijke publicaties.

MooiBoxtel blijft gratis online te lezen en Brabants Centrum blijft een krant uitgeven plus een website en een app, maar dit is grotendeels alleen voor abonnementhouders tegen betaling. We betreuren het dat we hiermee geen mogelijkheid meer hebben om de gemeentelijke berichten gratis fysiek huis-aan-huis te verspreiden. 
 
We onderzoeken hoe we verder gaan met de gemeentelijke publicaties en beraden ons op de ontstane situatie en de gevolgen hiervan voor ons lopende contract. Voor nu hebben we de volgende oplossing dat we op de website iedere week de bekendmakingen meenemen. Deze vind je dan bij onze nieuwsberichten.