Maak het verschil bij NLdoet op 15 en 16 maart

Wil je een dagje het verschil maken voor een stichting, vereniging of zorginstelling? Doe dan op 15 of 16 maart 2024 mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Je maakt kennis met vrijwilligerswerk, helpt een sociaal-maatschappelijke organisatie én het is nog gezellig ook.  

Waarom meedoen met NLdoet?

Veel mensen vinden het fijn om zich in te zetten voor anderen, maar het lukt niet altijd om wekelijks tijd te vinden voor vrijwilligerswerk. NLdoet is hét moment om bij te dragen aan een klus bij jou in de eigen omgeving.

Activiteiten in Boxtel

Er zijn verschillende klussen, verspreid over de gemeente. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Onderhoudswerkzaamheden in het spannende Dinobos aan de Bosscheweg;
  • Maken van een berging voor Scouting Boxtel;
  • Hoe maak ik een "verse gezonde pizza" met bewoners van Cello Woonvoorziening;
  • Voorjaarsschoonmaak (zaterdag) van de Geitenwei in Selissenwal;  
  • De beleeftuin van zorglocatie Liduina in Boxtel weer voorjaar klaarmaken;
  • Schilderen van historische veldschuur voor de Kinderboerderij Boxtel. 

Meld je aan als vrijwilliger

Via de website van NLdoet kun je zien welke klussen er zijn in de gemeente Boxtel. Alle organisaties die een klus in de aanbieding zijn heel blij met de hulp die ze krijgen. Zin om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Meld je aan. Misschien zelfs leuk om dat samen met vrienden of bekenden te doen? 

Meer weten?

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker op een leuke en zinvolle manier bijdragen? Maar weet je niet waar te beginnen met zoeken naar vrijwilligerswerk? Bij Vrijwilligers Steunpunt Boxtel denken we graag met je mee. Want jouw talent komt vast ergens van pas! Neem contact op met Carla den Otter-Kordes via info@vrijwilligersboxtel.nl of bel 06-57599576.