Leven en wonen in Boxtel

Volg ons via social media!

Op deze website vindt u actuele informatie van de gemeente Boxtel. Maakt u gebruik van social media? Via Facebook en Twitter houden wij u ook op de hoogte van het laatste nieuws. 
Meer over gemeente Boxtel en social media

Gemeente midden in Het Groene Woud

Boxtel ligt midden in nationaal landschap Het Groene Woud. Het ligt op een kruispunt van wegen, tussen de drie grote steden Eindhoven, Tilburg en 's-Hertogenbosch.

Die centrale positie heeft het al van oudsher. Vanuit een klein dorpje aan de Dommel heeft Boxtel zich ontwikkeld tot een gemeente met drie kernen en 30.000 inwoners. Boxtel biedt haar inwoners veel voorzieningen: een gevarieerd winkelaanbod, volop werkgelegenheid, een ruime keus aan onderwijsinstellingen en een groene leefomgeving. Het is aangenaam wonen en leven in Boxtel.

Via het linkermenu op deze pagina kunt u meer lezen over het ontstaan van Boxtel, wat er te doen is in de gemeente en wat de plannen voor de toekomst zijn.

Kijk! Boxtel

In opdracht van gemeente Boxtel heeft Omroep Dommelland de promotiefilm Kijk! Boxtel voor de gemeente Boxtel gemaakt. Klik op de afbeelding hieronder om de film via YouTube te bekijken.